Hioki Electric

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Hioki Electric ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Hioki Electric ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Hioki Electric Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Hioki Electric Corporation, Japonya merkezli bir elektrik ve ölçü aletleri üreticisidir. Şirket, özellikle elektriksel ölçüm cihazları, test ekipmanları ve endüstriyel ölçü cihazları gibi ürünlerle tanınmaktadır. Hioki Electric'in ürettiği bazı ürün kategorileri:

Ölçüm Cihazları:

Multimetreler
Ampermetreler
Voltmetreler
Ohmmetreler
Güç Analizörleri ve Kayıt Cihazları:

Güç analizörleri
Enerji analizörleri
Veri kaydediciler
Endüstriyel Ölçü Cihazları:

Sıcaklık ve nem ölçerler
İzolasyon direnç ölçerler
Frekans sayıcılar
Test Ekipmanları:

Elektrik test ekipmanları
Elektronik test ekipmanları
Yalıtım test ekipmanları
Güç Kaynakları:

AC güç kaynakları
DC güç kaynakları

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz