Alimak Hek

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Alimak Hek ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Alimak Hek ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Alimak Hek Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Overspeed Governor/ Asansör Hız Regülatörü

Alimak Hek, inşaat ve endüstriyel sektörler için yük taşıma ve erişim ekipmanları üreten bir firmadır. Genellikle yüksekte çalışma, inşaat, bakım ve onarım gibi alanlarda kullanılan asansörler ve diğer erişim çözümleri konusunda uzmanlaşmıştır. Alimak Hek'in ürettiği veya sağladığı bazı ürünler :

Yük ve Kişi Asansörleri: Alimak Hek, yük taşıma ve personel taşıma amacıyla kullanılan çeşitli asansörler üretir. Bu asansörler, inşaat, endüstriyel tesisler, gemiler ve diğer alanlarda kullanılır.

Teleskopik Asansör Kuleleri: İnşaat projelerinde yüksekte çalışma imkanı sağlamak için kullanılan teleskopik asansör kuleleri. Bu kuleler, malzeme ve personel taşımak için kullanılır ve genellikle bina dış cephesinde kurulur.

Platformlar ve Erişim Ekipmanları: Alimak Hek, çeşitli platformlar, vinçler ve diğer erişim ekipmanları da üretir. Bu ekipmanlar, bakım, onarım ve montaj işlerinde yüksekte çalışma güvenliğini sağlamak için kullanılır.

Yükleme ve Boşaltma Sistemleri: Alimak Hek, malzeme taşıma ve depolama için çeşitli yükleme ve boşaltma sistemleri sunar. Bu sistemler, inşaat sahasında malzeme taşımak veya endüstriyel tesislerde ürünleri işlemek için kullanılır.

Bir aşırı hız regülatörü, asansörün hızının normalin ötesine geçmesi durumunda bir durdurma mekanizması olarak işlev gören bir asansör cihazıdır.

Asansör hız regülatörü, asansörlerin yüksek hızlı hareketlerini kontrol etmek için kullanılan bir cihazdır. Asansörlerin hızı, genellikle motor gücü ile ilişkilidir. Ancak, hız regülatörü kullanılarak, asansörlerin hızı daha hassas bir şekilde kontrol edilebilir.

Asansör hız regülatörleri, çeşitli sensörler aracılığıyla asansörün hızını ve konumunu sürekli olarak izler. Bu bilgiler, asansörün hızını kontrol etmek için kullanılır. Regülatör, asansörün hızını kontrol etmek için motor hızını ve torkunu ayarlayarak çalışır.

Asansör hız regülatörleri, asansörlerin yüksek hızlarda çalışması sırasında oluşabilecek titreşimleri önlemek için de kullanılır. Ayrıca, asansörün seyir hızı düşürüldüğünde, motorun daha az güç kullanmasına ve daha az enerji tüketmesine yardımcı olur.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz