Allen Bradley

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Allen Bradley ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Allen Bradley ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Allen Bradley Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Digital Controller/ Dijital Kontrolör

Allen-Bradley, otomasyon ve kontrol ekipmanları konusunda uzmanlaşmış bir Amerikan şirketi olan Rockwell Automation'ın bir markasıdır. Allen-Bradley ürünleri, endüstriyel otomasyon, enerji yönetimi, otomasyon yazılımı ve daha birçok uygulama için kullanılır. Allen-Bradley'nin ana ürün kategorileri:

PLC (Programmable Logic Controller) Sistemleri: Endüstriyel otomasyon işlemlerini kontrol etmek ve izlemek için kullanılan programlanabilir mantık denetleyicileri.

HMI (Human-Machine Interface) Ürünleri: Operatörlerin otomasyon sistemlerini izlemesi ve kontrol etmesi için kullanılan dokunmatik ekranlar ve insan-makine arayüzleri.

Motor Kontrol Ürünleri: Motorlar ve sürücülerin kontrolünü sağlamak için kullanılan kontaktörler, frekans invertörleri, motor koruma ürünleri ve daha fazlası.

Endüstriyel İletişim Ürünleri: Endüstriyel ağlar ve veri iletişimi için kullanılan ürünler, Ethernet switch'ler, iletişim modülleri ve diğer ağ ekipmanları.

Sensörler ve Sensör Aksesuarları: Endüstriyel uygulamalar için çeşitli sensörler, fotoelektrik sensörler, basınç sensörleri ve diğer algılama ekipmanları.

Otomasyon Yazılımı: Allen-Bradley, endüstriyel otomasyon için yazılım ürünleri sunar, programlama ve kontrol yazılımları, SCADA sistemleri ve daha fazlası.

Enerji Yönetimi ve Güç Kalitesi Ürünleri: Elektrik enerjisi yönetimi, dağıtımı ve güç kalitesi izleme için ürünler.

Dijital denetleyici, sistem denetleyicisi olarak işlev gören küçük bir dijital birimdir. Dijital denetleyiciler çoğunlukla geri bildirim sistemi olarak kullanılır. Tipik bir dijital kontrol cihazında aşağıdaki bileşenler bulunur: · A / D Dönüştürme - Analog girişler dijital formata dönüştürülür.

Dijital kontrolör, girdi sinyallerini ölçen ve işleyen, belirli bir işlemi veya sistemi kontrol etmek için çıkış sinyalleri üreten bir elektronik cihazdır. Bu cihazlar, analog sinyalleri dijital sinyallere dönüştüren bir analog-dijital dönüştürücüye sahiptir ve bir mikrokontrolcü tarafından kontrol edilirler.

Dijital kontrolörler, birçok endüstriyel uygulamada kullanılır ve otomatik kontrol sistemlerinin bir parçası olarak işlev görürler. Bunlar arasında ısıtma, soğutma, aydınlatma, nem kontrolü ve motor kontrolü gibi işlemler yer alır.

Dijital kontrolörler, genellikle belirli bir işlemi veya sistemi kontrol etmek için programlanabilirler ve bir dizi çıkış sinyali üretebilirler. Bu sinyaller, örneğin motor hızını, ısıtma veya soğutma elemanlarının sıcaklığını, aydınlatma seviyesini vb. kontrol etmek için kullanılabilir.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz