Milwaukee Electric Tool

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Milwaukee Electric Tool ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Milwaukee Electric Tool ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Milwaukee Electric Tool Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Milwaukee Electric Tool, aynı zamanda Milwaukee Tool olarak bilinen, bir elektrikli el aletleri ve aksesuarları üreticisidir. Bu şirket, profesyonel endüstriyel kullanıcılar için çeşitli elektrikli el aletleri ve aksesuarlarını tasarlar ve üretir. Milwaukee Electric Tool firmasının ürettiği bazı ürün kategorileri:

Matkap ve Sürücüler: Akülü matkaplar, darbeli matkaplar, matkap uçları ve sürücüler.

Test ve Ölçüm Cihazları: Voltmetreler, test kalemleri, termometreler gibi elektrik ve ölçüm cihazları.

Testere ve Kesme Araçları: Akülü testere modelleri, dairesel testereler, sürekli testere makineleri, demir testereleri ve bıçakları.

Çekiç ve Delme Araçları: Akülü çekiç matkaplar, döner matkaplar, demir kesme makasları.

Işık ve Aydınlatma Ürünleri: Taşınabilir ışıklar, el lambaları, projektörler.

Vakum ve Temizleme Ürünleri: Endüstriyel vakum temizleyiciler.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz