Seko

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Seko ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Seko ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Seko Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

EKO, kimya enjeksiyonu ve dozajlama sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir ve endüstriyel, gıda, içecek, su arıtma, havuz ve spa, otomasyon ve diğer birçok sektör için özel kimyasal dozaj çözümleri sunmaktadır. SEKO'nun ürün yelpazesi şunlardır:

Kimyasal Dozaj Pompaları: SEKO, çeşitli kimyasal maddelerin hassas bir şekilde dozajlanması için kullanılan dozaj pompaları üretir. Bu pompalar, kimyasal maddelerin su sistemlerine hassas bir şekilde eklenmesini sağlar.

Otomasyon ve Kontrol Sistemleri: SEKO, kimyasal dozaj işlemlerini otomatize etmek ve kontrol etmek için kullanılan kontrol sistemleri ve otomasyon ekipmanları sağlar.

Sıvı Kimyasal Dozajlama Ekipmanları: SEKO'nun ürün yelpazesi, sıvı kimyasal maddelerin hassas bir şekilde dozajlanması ve karıştırılması için kullanılan çeşitli ekipmanları içerir.

Katı Kimyasal Dozajlama Ekipmanları: Katı kimyasal maddelerin otomatik olarak dozajlanması için kullanılan ekipmanlar, tablet dozajlama sistemleri gibi ürünleri içerir.

Otomatik Kontrol Valfleri: Kimyasal dozaj işlemlerini yönlendirmek ve kontrol etmek için kullanılan otomatik kontrol valfleri.

Su Arıtma Ekipmanları: SEKO, su arıtma tesislerinin ve proseslerinin ihtiyaçlarına uygun kimyasal dozaj ekipmanları sunar.

Kimyasal Tanklar ve Depolama Sistemleri: Kimyasal maddelerin depolanması ve kullanımı için uygun tanklar ve depolama sistemleri.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz