Senotec Ochmann

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Senotec Ochmann ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Senotec Ochmann ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Senotec Ochmann Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Capacitive Proximity Sensor / Kapasitif Sensör

Senotec Ochmann, sensör teknolojileri ve ölçüm sistemleri alanında faaliyet göstermektedir.Senotec Ochmann ürün yelpazesi:

Optik Sensörler: Senotec Ochmann, çeşitli optik sensörler üretir. Bu sensörler, ışık emisyonu veya yansıması gibi optik özellikleri kullanarak çeşitli ölçüm ve algılama görevleri için kullanılır. Endüstriyel otomasyon, medikal cihazlar ve tüketici elektroniği gibi birçok alanda kullanılabilirler.

Kapasitif Sensörler: Şirket, kapasitif sensörler üretir. Bu sensörler, elektrik yükünün varlığını algılayarak temas olmadan cisimlerin tespitini sağlar. Bu özellikle endüstriyel otomasyon, malzeme taşıma ve seviye kontrolü gibi uygulamalarda yaygın olarak kullanılır.

Kapasitif yaklaşım sensörleri hem metalik hem de metalik olmayan hedefleri toz, granül, sıvı ve katı biçimde algılayabilir. Bu, demir dışı malzemelerden algılama yetenekleriyle birlikte, gözetleme camı izleme, tank sıvı seviyesi tespiti ve hazne tozu seviyesi tanıma için idealdir.

Bu sensörler, özellikle metal olmayan nesnelerin tespit edilmesi gerektiği durumlarda kullanılır. Metal olmayan malzemeler, manyetik alanlara karşı direnç göstermedikleri için manyetik sensörlerle tespit edilemezler. Bu nedenle, metal olmayan malzemelerin tespiti için kapasitif sensörler daha uygun bir seçenek olabilir.

Capacitive Proximity Sensor, endüstriyel otomasyon, robotik, imalat ve otomotiv endüstrilerinde sıklıkla kullanılır. Bu sensörler, malzeme taşıma hatlarındaki nesnelerin tespiti, montaj hatlarındaki parçaların doğruluğunun kontrol edilmesi ve robotik uygulamalarda nesne algılama gibi çeşitli uygulamalarda kullanılabilirler. Ayrıca, Capacitive Proximity Sensor'lar su geçirmezlik, toz geçirmezlik ve titreşim direnci gibi özellikleriyle de avantajlıdır.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz