Misumi

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Misumi ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Misumi ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Misumi Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Metal Fastening System / Metal Sabitleme Parçası

Misumi, birçok endüstri için ürünler ve bileşenler sağlayan bir Japon şirketidir. Misumi'nin ürün yelpazesi oldukça geniştir ve aşağıdaki alanlarda ürünler sunar:

Makine Parçaları ve Bileşenleri: Misumi, mekanik ve elektriksel sistemler için birçok farklı makine parçası ve bileşen sunar. Bu, rulmanlar, vidalar, dişliler, kayışlar, mil ve mil yatakları, motorlar, sensörler ve daha fazlasını içerebilir.

Otomasyon Ürünleri: Şirket, otomasyon sistemleri için çeşitli ürünler sunar, bunlar arasında lineer kılavuzlar, lineer raylar, konveyör sistemleri, pnömatik ve hidrolik bileşenler bulunur.

Kalıp ve Döküm Parçaları: Misumi, kalıp yapımı ve döküm işlemleri için gerekli olan çeşitli parçaları sağlar, bu da kalıp tabakları, çekirdek pinleri, çekirdek cıvataları gibi ürünleri içerebilir.

Elektrik ve Elektronik Parçalar: Elektronik montajlar ve bağlantı elemanları gibi ürünlerle birlikte elektriksel uygulamalara yönelik parçalar da sunar.

Özel Ürünler ve Özelleştirme: Misumi, müşterilerinin özel ihtiyaçlarına uygun olarak ürünlerini özelleştirmek için bir dizi özelleştirme seçeneği sunar. Bu, belirli boyutlar, malzemeler veya tasarım gereksinimleri üzerinde çalışmayı içerebilir.

Genellikle metal olan bir parçaya metal veya farklı malzemelerden üretilmiş olan diğer parçaları ya da aparatları bağlamak,sabitlemek,tutturmak için kullanılan parçalarıdır.Her birisinin spesifik bir görevi ve boyutu vardır.

Metal sabitleme parçaları, birçok farklı şekilde olabilir. Örneğin, vidalar, cıvatalar, somunlar, rondelalar, pimler, kancalar ve klipsler gibi birçok farklı parça, birleştirme veya sabitleme işlemi için kullanılabilir. Bu parçaların çoğu, metal veya metal alaşımlarından yapılmıştır.

Metal sabitleme parçaları, birçok farklı endüstride kullanılır. İnşaat, otomotiv, makine, elektronik ve mobilya endüstrileri gibi birçok sektörde, metal parçaların birleştirilmesi veya sabitlenmesi için bu parçalar kullanılır.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz