Epcos

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Epcos ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Epcos ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Epcos Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Capacitor/ Kondansatör

EPCOS (TDK-EPC Corporation), elektronik bileşenler ve malzemeleri üreten bir Alman şirketidir. EPCOS, bir dizi endüstriyel, ticari ve tüketici uygulaması için elektronik bileşenler sunar. Şirketin ana ürün kategorileri:


Kapasitörler: EPCOS, çeşitli kapasitör tipleri sunar, bu kapasitörler elektrik enerjisi depolamak, filtreleme, zaman geciktirme ve benzeri işlevler için kullanılır. Film kapasitörler, seramik kapasitörler, alüminyum elektrolitik kapasitörler ve daha fazlası bu kategoriye dahildir.

Endüktörler ve Bobinler: Endüktörler, elektrik devrelerinde endüktansı sağlamak için kullanılır. EPCOS, farklı endüktör tipleri sunar.

Piezoelektrik Malzemeler: Piezoelektrik malzemeler, titreşim, sensörler ve akustik uygulamalarda kullanılır.

Elektronik Filtreler: EPCOS, elektromanyetik girişi azaltmak ve belirli frekansta işlem yapmak için kullanılan elektronik filtreler üretir.

Aktif ve Pasif RF Bileşenler: Radyo frekans (RF) uygulamaları için aktif ve pasif bileşenler, antenler, bağlantı elemanları ve daha fazlası.

Sensörler: EPCOS, farklı uygulamalarda kullanılmak üzere farklı türde sensörler sunar, bu sensörler sıcaklık, basınç, hareket ve diğer değişkenleri ölçmek için kullanılır.

Varistörler: Varistörler, elektrik devrelerini aşırı gerilimden korumak için kullanılır.

Termistörler: Termistörler, sıcaklık ölçümü ve kontrolü için kullanılır.

Kapasitör: İşlevi elektrik enerjisini depolamak ve gerektiğinde tekrar bu enerjiyi devreye almaktır. Başka bir deyişle, içinde depolanmış olan elektrik yükünü şarj eder ve boşaltır. Bunun yanında, bir kondansatörün işlevleri aşağıdaki gibidir: DC akışını engeller ve AC akışına izin verir.

Kondansatörler, iki terminali olan bir bileşendir ve kapasitans adı verilen bir özelliği vardır. Kapasitans, bir kondansörün depolayabileceği elektrik yük miktarını belirler ve birimi Farad'dır. Kondansörler, iki metal levha arasındaki mesafe, levhaların büyüklüğü, şekli ve dielektrik malzemenin özellikleri gibi faktörlere bağlı olarak farklı kapasitans değerlerine sahip olabilirler.

Kondansatörler, elektrik devrelerinde birçok amaç için kullanılır. Örneğin:

* Güç kaynaklarında kullanılarak, akım dalgalanmalarını düzenler ve düzeltirler.
* RF devrelerinde kullanılarak, frekans seçimi ve filtreleme işlemlerinde kullanılırlar.
* Elektronik cihazlarda zaman sabitleyici olarak kullanılırlar. Örneğin, zamanlayıcı devrelerde, titreşim devrelerinde ve osilatör devrelerinde kullanılabilirler.
* Depolama cihazlarının bir parçası olarak, bilgisayar hafızalarında ve flash belleklerde kullanılırlar.

Kısacası, kondansatörler, elektrik yüklerini depolamak, filtrelemek, sabitlemek ve diğer çeşitli elektriksel işlemleri gerçekleştirmek için kullanılan çok yönlü bir bileşendir.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz