Fabco Air

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Fabco Air ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Fabco Air ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Fabco Air Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Fabco-Air, pnömatik (hava basınçlı) hareket kontrol ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir firma olarak bilinir. Pnömatik sistemler, hava basıncını kullanarak mekanik hareket sağlar ve endüstriyel otomasyon, üretim makineleri ve benzeri birçok uygulama alanında kullanılır. Fabco-Air'ın ürettiği bazı ana ürün kategorileri:

Pnömatik Silindirler: Fabco-Air, farklı tipte ve boyutlarda pnömatik silindirler üretir. Bu silindirler, mekanik hareketin oluşturulmasında kullanılır ve farklı tasarım özelliklerine sahip olabilirler.

Pnömatik Valfler: Pnömatik valfler, hava basıncını kontrol etmek ve pnömatik sistemlerin çalışmasını düzenlemek için kullanılır. Fabco-Air, çeşitli tip ve fonksiyonlarda valfler sunar.

Pnömatik Aktüatörler: Bu ürünler, pnömatik valflerin açılması veya kapanması için kullanılan aktüatörlerdir.

Pnömatik Hız Kontrol Ürünleri: Pnömatik sistemlerde hareketin hızını kontrol etmek için kullanılan ürünlerdir.

Pnömatik Basınç Sensörleri ve Göstergeler: Basınç kontrolü ve izleme için kullanılan sensörler ve göstergeler sunabilirler.

Pnömatik Hortumlar ve Bağlantı Elemanları: Pnömatik sistemlerde kullanılan hortumlar, bağlantı elemanları ve aksesuarlar sağlarlar.

Özelleştirilmiş Pnömatik Çözümler: Fabco-Air, müşteri ihtiyaçlarına özel tasarlanmış pnömatik çözümler sunabilir ve özel projelere yönelik ürünler geliştirebilir.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz