Fag

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Fag ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Fag ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Fag Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Bearing / Rulman

FAG, endüstriyel rulmanlar ve otomotiv parçaları gibi ürünlerle bilinen bir markadır. FAG markasının genel ürün kategorileri:

Rulmanlar:

Makine, otomotiv, enerji, ağır sanayi ve diğer endüstriler için çeşitli rulman tipleri, örneğin bilyalı rulmanlar, makaralı rulmanlar, eğik temas rulmanları, iğneli rulmanlar vb.
Lineer Hareket Sistemleri:

Lineer kılavuzlar ve rulmanlar, lineer motorlar, vidalı mil sistemleri ve diğer lineer hareket ürünleri.
Otomotiv Parçaları:

Taşıtlar için çeşitli otomotiv parçaları, özellikle tekerlek rulmanları ve diğer şasi bileşenleri.
Endüstriyel Hizmet ve Bakım Ürünleri:

Yağlama sistemleri, bakım ürünleri ve hizmet ekipmanları.
Makineler ve Ekipmanlar:

Rulman montaj ve demontaj ekipmanları, dengeleme ekipmanları ve diğer makineler.

Rulman, iç ve dış bilezikler arasında yuvarlanan elemanlar (bilya, makara vs…) vasıtası ile minumum sürtünmede çalışan, döner hareket yaparak ebadına ve biçimine göre farklı yükler taşıyan makine elemanıdır.

Rulman, iki yüzey arasındaki sürtünmeyi azaltarak döner hareketi kolaylaştıran bir mekanik cihazdır. Rulmanlar, sabit bir aks veya şaftın etrafında dönen bir bilezik sistemi veya bir kovanın içindeki sabit bir halka sistemi şeklinde olabilir.

Rulmanların en önemli işlevi, iki yüzey arasındaki sürtünmeyi azaltarak döner hareketi kolaylaştırmaktır. Rulmanlar, yükleri destekleyerek ve doğru yönde hareketi sağlayarak makinelerin ve mekanik cihazların verimliliğini artırır.

Rulmanların kullanıldığı birçok endüstri vardır. Otomotiv, havacılık, gemi yapımı, madencilik, enerji üretimi, gıda işleme, tıbbi ekipmanlar, tarım makineleri, inşaat ve diğer birçok sektörde rulmanlar kullanılmaktadır.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz