Harting

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Harting ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Harting ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Harting Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Hybrid Connector/ Hibrit Konnektör

HARTING Technology Group, Almanya merkezli bir teknoloji şirketidir ve endüstriyel bağlantı çözümleri konusunda uzmanlaşmıştır. HARTING'in ürün yelpazesi geniş bir endüstriyel uygulama alanını kapsar. HARTING'in genel olarak sunduğu ürün kategorilerinden bazıları:

Endüstriyel Bağlantı Çözümleri:

Endüstriyel konektörler
Endüstriyel konektör sistemleri
Veri iletimi için konektörler
Endüstriyel Ağ Çözümleri:

Ethernet konektörleri
Endüstriyel Ethernet switch'leri
Endüstriyel ağ çözümleri
Güç ve Enerji Dağıtımı:

Güç konektörleri
Enerji dağıtımı için çözümler
Yüksek akım uygulamaları için konektörler
Modüler ve Fiber Optik Çözümler:

Modüler konektör sistemleri
Fiber optik konektörler ve kablolar
Endüstriyel fiber optik çözümleri
RFID (Radyo Frekansı Tanımlama) Çözümleri:

RFID etiketleri
RFID okuyucuları
Endüstriyel RFID çözümleri
Han-Modüler Enkapsülasyon:

Endüstriyel kasa ve kutular
Modüler enkapsülasyon çözümleri

Hibrit konnektör, güç kaynağını ve veri iletimini tek bir konnektörde birleştiren kompakt bir hibrit bağlantı sistemi geliştirilmiştir. Uygulamaya bağlı olarak Motor bağlantılarında(servo,step,lineer,iş mili) da kullanılmak üzere çeşitleri mevcuttur.

Hibrit konnektör, hem fiber optik kablolar hem de bakır kablolar için konektörleştirme sağlayan bir tür konnektördür. Bu konnektör, fiber optik iletişim sistemlerinde sinyal dönüşümü sağlamak için kullanılır.

Hibrit konnektörler, fiber optik kablolar ve bakır kablolar arasındaki bağlantıyı sağlamak için kullanılır. Genellikle bir tarafta bakır kablo konektörü, diğer tarafta ise fiber optik konektörü bulunur. Bu konnektörler, veri ve sinyallerin bakır ve fiber optik kablolar arasında hızlı ve güvenilir bir şekilde iletilmesini sağlar.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz