Smc

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Smc ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Smc ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Smc Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Solenoid Valf / Vana

SMC (Sanayi Makine ve Cihazlar) Corporation, dünya genelinde endüstriyel otomasyon ve kontrol sistemleri alanında faaliyet gösteren büyük bir Japon şirketidir. SMC'nin ürün yelpazesi, endüstriyel otomasyon uygulamaları için geniş bir yelpazeyi kapsar. İşte SMC'nin ana ürün kategorilerinden bazıları:

Pnömatik Ürünler: SMC, pnömatik silindirler, valfler, hava hazırlama üniteleri, basınç anahtarları ve diğer pnömatik bileşenler üretir. Bu ürünler, basınçlı hava kullanarak mekanik işlemleri kontrol etmek için kullanılır.

Elektromekanik Ürünler: Şirket, elektrikli silindirler, aktüatörler, kontrol sistemleri ve motorlu tahrik üniteleri gibi elektromekanik ürünler sunar.

Vakum Ürünleri: Vakum üniteleri, vantuzlar ve vakum pompları gibi ürünler, taşıma, paketleme ve işleme uygulamalarında kullanılır.

Kontrol Sistemleri: SMC, endüstriyel otomasyon süreçlerini kontrol etmek için PLC (Programlanabilir Mantık Kontrolcüleri) ve kontrol panelleri gibi ürünler sağlar.

Hava Hazırlama Üniteleri: Hava hazırlama üniteleri, basınçlı hava kalitesini iyileştirmek ve korumak için kullanılır.

Endüstriyel Filtrasyon: SMC, hava, gaz ve sıvı filtrasyon ürünleri üretir.

Bağlantı Elemanları: SMC, hortumlar, borular, konektörler ve bağlantı elemanları gibi ürünler sunar.

Su, hava, buhar, gaz gibi çeşitli akışkanları kontrol etme amaçlı kullanılan elektromagnetik valflere verilen isimdir.

Bobin- soket, kovan-çekirdek, gövde-kapak ve sızdırmazlık elamanı denilen ana parçalardan oluşan bir otomatik kontrol valfidir.

Vana, bir boru hattı veya diğer bir sistemdeki akışkanın akışını kontrol etmek için kullanılan bir mekanik cihazdır. Vana, genellikle boru hattının veya tankın içindeki sıvı veya gaz akışını yönlendirmek, durdurmak veya düzenlemek için kullanılır.

Vanalar, birkaç farklı tipte olabilir. Açık / kapalı valfler, akışı tamamen kesmek veya tamamen açmak için kullanılırken, regülatör vanaları akışı düzenlemek ve kontrol etmek için tasarlanmıştır. Diğer türler arasında kelebek vanaları, top vanaları, iğne vanaları ve diyafram vanaları bulunur.

Vanalar, endüstriyel tesisler, petrokimya tesisleri, rafineriler, enerji santralleri, su arıtma tesisleri, gemiler ve diğer birçok uygulamada yaygın olarak kullanılır. Vanalar, akışın güvenli bir şekilde yönetilmesini sağlar ve sistemlerin kontrolü için kritik bir bileşendir.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz