Zumbach

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta

Zumbach ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Zumbach ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Zumbach Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Zumbach Electronics, ölçüm ve kontrol teknolojileri konusunda uzmanlaşmış bir İsviçreli şirkettir. Zumbach'ın ürün yelpazesi, endüstriyel ölçüm, kontrol, görüntüleme ve izleme için kullanılan bir dizi ürünü içerebilir. Zumbach'ın ana ürün kategorileri:

Ölçüm ve İzleme Sistemleri: Zumbach, endüstriyel üretim süreçlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış yüzey kalitesi, kalınlık, uzunluk ve çap gibi özellikleri ölçen sistemler sunar.

Kaplama ve Film Kalınlığı Ölçümü: Kaplama ve film kalınlığı ölçüm sistemleri, plastik, metal, kağıt ve benzeri malzemelerin kalınlığını hassas bir şekilde izler.

Uzunluk Ölçümü: Kablo, tel ve boru uzunluğunu ölçmek için kullanılan uzunluk ölçüm sistemleri.

Yüzey Kontrolü: Yüzey düzgünlüğünü ve kalitesini değerlendirmek için kullanılan optik yüzey kontrol sistemleri.

Optik Ölçüm Cihazları: Yüzey kalitesi, renk ve görüntü analizi için optik ölçüm cihazları.

Otomasyon ve Veri İletimi: Endüstriyel otomasyon ve veri iletimi için çözümler.

Zumbach'ın ürünleri, kablo ve tel üretimi, plastik işleme, metal işleme, kağıt üretimi, cam üretimi, tekstil, otomotiv, tıbbi cihazlar ve daha birçok endüstriyel uygulama alanında kullanılır.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz